Transilvania Broker Oradea

Transilvania Broker Oradea
Tel.0756.596010
email.adrian.mihalciuc@transilvaniabroker.ro

Transilvania Broker

"Pentru noi orientarea catre client este principiul de baza al activitatii. Suntem obiectivi fata de toate societatile de asigurare, oferindu-va astfel exact produsele de care aveti nevoie, la preturile cele mai bune de pe piata."

ASIGURARI ORADEA

Oferim consiliere gratuita in asigurari pentru a gasi produsul/serviciul potrivit nevoilor dumneavoastra.

vineri, 28 octombrie 2011

Brokerii si-au crescut contributia pe piata asigurarilor

Aproximativ 38% din primele brute subscrise de asiguratori in primele 6 luni ale anului au fost intermediate de brokeri. Ponderea este in crestere cu 2,2 procente fata de perioada similara din 2010.

Valoarea primelor intermediate in primele 6 luni din 2011 a fost de peste 1,5 miliarde lei, potrivit datelor provizorii raportate Comisiei de Supraveghere.

Daca in primul trimestru, primele intermediate au scazut cu 9,2% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut (pana la 0,7 miliarde lei), situatia s-a schimbat in cel de-al doilea trimestru, cand nivelul acestora a urcat cu 5,5% fata de trimestrul II din 2010 (pana la 0,8 miliarde lei).

Evolutia pozitiva aferenta trimestrului II a facut ca, la nivelul primelor 6 luni din acest an, primele intermediate de brokerii de asigurare sa consemneze o scadere cu numai 1,68%, fata de cea inregistrata in perioada similara a anului trecut, de 7,4%.

In ceea ce priveste veniturile realizate din activitatea de brokeraj in prima jumatate a anului, nivelul acestora a urcat cu 15,6%, pana la 0,3 miliarde lei. 
 
 
Sursa conso.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu